Jaejoong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Emblem-important.svg

Subyek artikel iki ora utawa durung sarujuk marang kriteria kelayakan umum, utawa kawicaksanan kelayakan Wikipedia liyané: Tokoh, Organisasi, utawa Web.
Panjenengan bisa mbiyantu ngembangaké artikel iki supaya sarujuk marang unsur kelayakan. Cara sing paling tepat yakuwi golèk lan nyantumaké referensi saka sumber-sumber saka pihak katelu. Yèn jroning rong minggu artikel iki durung didandani, wènèhana tag {{busak:kelayakan}}.

Kim Jaejoong (lair 26 Januari 1986), nduwe jengeng panggung, Hero, Youngwoong Jaejoong (ing Korea) lan Jejung (ジェジュン, Jejun?) (ing Jepang), penyanyi, penulis lagu, composer lan occasional actor. Jaejoong iku anggota lan vocal utama saka boyband Korea TVXQ, utawa dikenal Dong Bang Shin Ki ing Korea Selatan lan Tohoshinki ing Jepang. Saiki Jaejoong dadi lead vocalist JYJ.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jaejoong&oldid=491301"