Iwak badhut

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Iwak Badhut
Iwak badhut Ocellaris, Amphiprion ocellaris
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Actinopterygii
ordo: Perciformes
kulawarga: Pomacentridae
Subkulawarga: Amphiprioninae
Genera

Amphiprion Bloch & Schneider, 1801
Premnas Cuvier, 1816

Iwak badhut yaiku jinis iwak kang kalebu jroning anak suku Amphiprioninae jroning suku Pomacentridae.[1] Ana wolulikur spesies kang biasa dikenali, salah sawijine yaikeu genus Premnas, lan liyane kalebu jroning genus Amphiprion.

Taksonomi[sunting | sunting sumber]

Galeri[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iwak_badhut&oldid=851543"