Istilah bagéan anatomi sing asal saka jeneng wong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki daftar istilah bagéan anatomi sing dijenengaké saka jeneng wong.

Daftar iki diurut jeneng wong. Conto: lengkungan Henle dilebokaké ing daftar H dudu L.

A[sunting | sunting sumber]

B[sunting | sunting sumber]

C[sunting | sunting sumber]

D[sunting | sunting sumber]

E[sunting | sunting sumber]

F[sunting | sunting sumber]

G[sunting | sunting sumber]

H[sunting | sunting sumber]

K[sunting | sunting sumber]

L[sunting | sunting sumber]

M[sunting | sunting sumber]

O[sunting | sunting sumber]

P[sunting | sunting sumber]

R[sunting | sunting sumber]

S[sunting | sunting sumber]

T[sunting | sunting sumber]

V[sunting | sunting sumber]

W[sunting | sunting sumber]

Z[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]