Internasionalisasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Internasionalisasi iku istilah kang nggambaraké digawané sawijining masalah lokal utawa régional dadi urusan dunya internasional utawa antarbangsa. Éwadéné asring diijolaké karo globalisasi, istilah internasionalisasi sabeneré luwih akèh ngrujuk ing urusan pulitik tinimbang ékonomi utawa dagang. Sauntara globalisasi luwih ngrujuk ing ora anané manèh wates-wates Negara ing hubungan dagang, investasi, budaya populér, lan liya-liyané.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Internasionalisasi&oldid=820409"