Interaksi Ékosistem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Simbiosis Mutualisme manuk lan baya

Ing ékosistem mesthi ana interaksi utawa hubungan silih genti antarané komponèn siji lan liyané.[1] Interaksi ing ékosistem iku ana kang sifaté nguntungaké, ngrugèkaké utawané ora ana pangaruhé babar pisan.[1] Jinis-jinis interaksi ing ékosistem iku antara liya: [1]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)(Suwarno(2009)."Panduan Pembelajaran Biologi X SMA & MA) (BSE)".Jakarta:Pusat Perbukuan, Depdiknas. Hal.168)
  2. ^ a b c d e f g h i j k (id)(Suwarno(2009)."Panduan Pembelajaran Biologi X SMA & MA) (BSE)".Jakarta:Pusat Perbukuan, Depdiknas. Hal.169)