Interaksi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Interaksi iku sajenis tumindak utawa aksi kang dumadi nalika loro utawa luwih obyèk nduwèni èfèk antarané siji lan sijiné. Gagasan èfèk rong arah iki wigati ing konsèp interaksi, minangka lawan saka hubungan saarah ing sebab akibat. Kombinasi saka interaksi-interaksi prasaja bisa nuntun nuju sawijining fénoména anyar kang ngédab-édabi. Ing sapérangan bidang èlmu, interaksi nduwèni makna kang béda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Interaksi&oldid=814121"