Institut Sains Alam Belgia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Institut Sains Alam Belgia (Basa Inggris: Royal Belgian Institute of Natural Sciences), iku sawijining museum ing Brussels ibi kutha Belgia ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing museum iki yaiku 30 fosil Iguanodon, sing ditemokaké ing taun 1878 ing Bernissart. Aula dinosaurus ing museum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung Ishango, sing ditemokaké ing taun 1960 déning Jean de Heinzelin de Braucourt.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 50°50′13.4″N 4°22′34.2″E / 50.837056°N 4.376167°E / 50.837056; 4.376167