Insèktivora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Insektivora iku sebutan tumrap organisme sing panganané arupa srangga lan sato kéwan cilik liyané.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Insèktivora&oldid=821700"