Inowrocław

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Inowrocław
POL Inowrocław COA.svg
Lambang Inowrocław
POL Inowrocław map.svg
Lokasi Inowrocław
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Pedunung: 77.647 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Inowrocław
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Inowrocław (Jerman Inowrazlaw utawa Hohensalza 1904-1920/1939-1945) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 77.647 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Inowrocław&oldid=817963"