Indovision

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Indovision
Gambar:Indovision.gif
Tipe TV satelit berlangganan
Motto "Bukan yang lain"
Negara Indonesia
Didirikan 8 Agustus 1988
Pemilik PT MNC Skyvision
Grup MNC Group
Afiliasi RCTI, TPI, Global TV
Situs web www.indovision.tv

Indovision iku sawijining stasiun televisi satelit langganan sing digulawentah déning PT MNC Skyvision (sadurungé aran PT Matahari Lintas Cakrawala). Parusahan sing diadegaké ing tanggal 8 Agustus 1988 iki miwiti masaraké produk jasané ing wiwitan taun 1994 lan tanggung jawab ngenani pamasaran program pangelolaan sarta pelayanan marang para pelanggan.

Wiwitané Indovision migunakaké jasa transponder lan sistem broadcasting satelit Palapa C-2 sarta migunakaké analog nganggo frekuensi C-Band.

Nanging, sabanjuré dirancang proyèk peluncuran satelit Indostar-1 utawa sing saiki luwih dikenal kanthi jeneng satelit Cakrawarta-1 sing khusus migunakaké frekuensi S-Band sing luwih tahan owah-owahan cuaca, yakuwi kahanan daerah tropis sarta nduwèni jejak jangkauan (footprint) menyang kabèh wilayah Indonesia.

Susunan saluran[sunting | sunting sumber]

Wiwit tanggal 3 Juli 2009, pakèt Indovision wis owah dadi 2 pakèt yaiku : pakèt Galaxy lan Venus

Paket Anyar[sunting | sunting sumber]

Galaxy Venus
SET History
History Ginx
Biography Boomerang
Crime Investigation FX
AXN Beyond Nat Geo Wild
Star Chinese Movies 2 Nat Geo Adventure
FX Vision Comedy*
SciFi CCTV 4
Channel [V] India CCTV-9
Channel [V] Taiwan Arirang
Fox News Euronews
Sky News Universal
Nat Geo Adventure Vision1 Sports
Nat Geo Music MNC Entertainment
TVN* MNC News
Vision Comedy* MNC Music
CCTV-4 Baby TV
CCTV-9 Playhouse Disney
Arirang Cartoon Network
Euronews CBeebies
Vision1 Sports Disney Channel
Vision2 Drama National Geographic Channel
MNC Entertainment BBC Knowledge
MNC News Fox Crime
MNC Music Star World
Baby TV AXN
Cartoon Network Animax
Animal Planet Asian Food Channel
Disney Channel MTV Asia
Nickelodeon CNN International
National Geographic Channel CNBC
BBC Knowledge BBC News
Discovery Channel Al Jazeera International
Discovery Travel & Living Channel NewsAsia
Fox Crime KBS
E! Entertainment Australia Network
AXN U Channel/TBN
Star World RCTI
Celestial Movies TPI
Channel [V] Global TV
Fashion TV Trans TV
Al Jazeera International Trans 7
Channel NewsAsia Indosiar
KBS SCTV
Australia Network Metro TV
U Channel/TBN ANTV
RCTI TVRI
TPI Sun TV
Global TV
Trans TV
Trans 7
Indosiar
SCTV
Metro TV
ANTV
TVRI
Sun TV


Radhio[sunting | sunting sumber]


Cinema 1 (Pakèt anyar)[sunting | sunting sumber]

Cinema 2 (Pakèt anyar)[sunting | sunting sumber]

Sport (Pakèt anyar)[sunting | sunting sumber]

Pakèt tambahan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Indovision&oldid=821881"