Ida Ayu Kadek Devi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kadek Devi

Latar wuri
Alias Ida Ayu Kadek Devi
Lair 7 November 1985 (umur 28)
Asal Flag of Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonesia

Ida Ayu Kadek Devi inggih punika aktris saking Indonesia ingkang saking Bali. Kadek Devi lair ing Bandung tanggal 7 November 1985. Piyambakipun misuwwur amargi dados aktris FTV ing Indonesia. Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados gadis sampul taun 2003.[1] Ida Ayu Kadek Devi pungkasanipun dados Top Guess 2003 ing Majalah Aneka Yes

FTV saking Ida Ayu Kadek Devi[sunting | sunting sumber]

FTV saking Kadek Devi inggih punika:

  1. Cowokku Pendek Bener
  2. Jadikan Aku Pacarmu
  3. Ku Kejar Cintaku Ke Bandung
  4. Kalo Cinta Ngomong Dong!
  5. 3 Pelancong Cinta
  6. Pacar Ke 17
  7. Menejemen Cinta 17
  8. Cinta Rasa Moca
  9. Kawin Gantung
  10. Kamulah Cinta
  11. Hanna & Hilda High Hells
  12. Buat Gue Jatuh Cinta
  13. Cinta Tak Bersyarat
  14. Cinta Tanpa Rekayasa
  15. Cinta Bikin Pusing
  16. Pacar Setengah Tiyang
  17. Jodoh Jodohan

Film Ida Ayu Kadek Devi[sunting | sunting sumber]

Film saking Kadek Devi inggih punika:

  1. Cinta 2020 (kalian Adi Firansyah)
  2. Indahnya Karunia-Mu
  3. Celana Bulu Jin
  4. Aku cemburu 1, 2, 3 (kalian Adi Firansyah)
  5. Jangan Berhenti Mencintaiku (2005)
  6. Senandung Masa Puber[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)p2wtc.web.id(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)
  2. ^ (id)[ http://fototerbaru.com/ida-ayu-kadek-devie.html fototerbaru.com](dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ida_Ayu_Kadek_Devi&oldid=862905"