Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Poster layar jembar
Sutradara Carlos Saldanha
Produser Lori Forte
John Donkin
Panulis Michael Berg
Peter Ackerman
Yoni Brenner
Paraga Ray Romano
Queen Latifah
Denis Leary
John Leguizamo
Seann William Scott
Josh Peck
Simon Pegg
Chris Wedge
Musik déning John Powell
Distributor 20th Century Fox
Tanggal rilis Flag of the United States 1 Juli 2009
Flag of Singapura
Flag of Australia 4 Juli 2009
Durasi 94 menit
Negara Flag of the United States
Basa Inggris
Anggaran US$90 juta

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs kuwi sawijining film animasi CGI yang dibuat déning Blue Sky Studios lan dirilis ke bioskop déning 20th Century Fox tanggal 1 Juli 2009. Film kuwi sekuel di film Ice Age lan Ice Age: The Meltdown. Caritané disutradarani déning Carlos Saldanha. Ray Romano, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, lan Chris Wedge mèlu ngisi swara film iki.

Pranala jaba