ISO 639-5

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

ISO 639-5:2008, cekakan saka Codes for the representation of names of languages
Part 5: Alpha-3 code for language families and groups
, iku sawijining kodhe standard internasional ing sèri ISO 639, dikembangaké déning ISO/TC 37/SC 2. Standar internasional iki dibabar ing tanggal 15 Mei 2008.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ISO_639-5&oldid=822798"