ISO 15924

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

ISO 15924, Codes for the representation of names of scripts, mratélakaké rong sèt kodhe tumrap manéka aksara. Saben aksara diwènèhi nomer urut lan kodhe patang digit.

Rujukan[sunting | sunting sumber]


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


ISO 15924
Arab | Cyrl | Hani | Latf | Latn | Phnx | Sgnw | Syrc
List of ISO 15924 codes
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ISO_15924&oldid=829204"