IPad

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

iPad yaiku sawijining komputer tablet gawean Apple Inc. (AI). iPad duwe bentuk tampilan kang arupa iPod Touch lan iPhone, ananging ukurane luwih gedhe dibanding produk loro kasebut lan duwe fungsi-fungsi tambahan kayata kang ana ing sistem operasi Mac OS X.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=IPad&oldid=851540"