Hrubieszów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hrubieszów
POL Hrubieszów COA.svg
Lambang Hrubieszów
POL Hrubieszów map.svg
Lokasi Hrubieszów
Katrangan cekak
Provinsi: Lublin
Jembar: 33.03 km²
Pedunung: 19.092 jiwa (2009)
Pelat nomor kendaran motor: LHR
Alamat
balé kutha:
ul. Dobrzańskiego 1
22-500 Hrubieszów
Situs wèb resmi: http://www.miasto.hrubieszow.pl/
Pulitik
Walikutha: Tadeusz Garaj

Hrubieszów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 19.000 jiwa.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hrubieszów&oldid=806743"