Hrithik Roshan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hrithik Roshan
Hrithik.jpg
Asma wiyosan Hrithik Roshan
Miyos 10 Januari 1974 (umur 40)
Mumbai, Maharashtra, India
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1980–1986, 2000–saiki
Sisihan Sussanne Khan (2000–saiki)

Hrithik Roshan inggih punika salah satunggalipun aktor saking India. Profil saking Hrithik inggih punika:

  1. Asma lair:Hrithik Nagrath Roshan
  2. Tanggal lair: 10 Januari 1974
  3. Dhuwuripun: 180 cm
  4. Istri: Suzanne Khan

Film saking Hrithik Roshan[sunting | sunting sumber]

Film ingkang dipulintangi Hrithik Roshan inggih punika:

Penghargaan Hrithik Roshan[sunting | sunting sumber]

Penghargaan ingkang sampun dipungadhahi Hrithik Roshan inggih punika:

Screen Videocon Awards -Best Actor & Most Promesing Debut für Kaho Naa..Pyaar Hai Sansui Best Viewers Choice Awards -Best Newcomer (Kaho Naa...Pyaar Hai) NSPCC Award -Best young Achiever (Kaho Naa...Pyaar Hai) Lux Zee cine Awards-Popular Award Winners -Best Actor, Best Male Debut für Kaho Naa...Pyaar Hai Kalashree -Best Actor für Kaho Naa...Pyaar Hai IAS (Indo-American-Society) -Young Archievers Award IIFA (International Indian Film Awards) -Best Actor in A Leading Role (Kaho naa...Pyaar Hai), Best Upcoming Talent & Personality of the Year Filmfare -Best Newcomer, Best Actor (Kaho Naa...Pyaar Hai) Aashirwaad Award -Best Actor (Kaho Naa...Pyaar Hai)

Zee Gold Bollywood Awards -Best Supporting Actor (Kabhi Khushi Kabhie Gham)

Anandalok (Bengali cinema magazine) -Best Actor für Koi mil gaya Kids Award -Kamaal Da actor Award (Koi mil gaya) Sahara Awadh Samman (Koi mil gaya) Sahyog Awards (Koi mil gaya)

Chaton Ka Funda Screen awards -Best Actor für Koi mil gaya Sensui Awards -Best Actor für Koi mil gaya Zee Cine Awards -Best Actor in A Leading Role (Koi mil gaya) Filmfare Awards -Best Actor & Best Actor-Critics für Koi mil gaya IIFA -Best Actor für Koi mil gaya Apsara Awards -Best Actor Rupa Filmgoer´s Award -Best Actor[1] Sapanunggalipun punika Hrithik sampun gadhahi patung ingkang mirip kalih piambakipun. Patung lilin punika wonten ing museum Madame Tussauds[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.happyindia.de(dipuntingali tanggal 1 September 2011)
  2. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hrithik_Roshan&oldid=845819"