Hong Leong Group

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Hong Leong Group (MYX: 1082) punika konglomerat ingkang dumunung wonten Malaysia. Madeg minangka dados parusahaan dedhagangan ing mangsa taun 1963 dening panjenengane Tan Sri Quek Leng Chan, parusahaan punika ngendalikake 14 parusahaan ingkang kadaptar ugi makarya jasa kauangan, manufaktur, distribusi, properti ugi pembangunan infrastruktur. Saham kulawarga punika kadaptar dening di bursa saham Kuala Lumpur, Singapura, Hong Kong, Jakarta dan Eropa.

Anak parusahaan utama[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hong_Leong_Group&oldid=833408"