Homograf

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Homograf (basa Yunani: ὁμός, homós, "padha" lan γράφω, gráphō, "tulis") yaiku tembung kang padhaejaané déning tembung liyane, minangka bedha ana ing lafal pangucapan lan makna kandutan. Jroningbasa Indonésia, tuldha homograf yaiku "teras" kang ngandut makna inti kayu utawa bageyan omah lan "apel", kang ndhuweni arti woh

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Homograf&oldid=836398"