Herm

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Herm
Coat of arms of Herm
Motto: none
Lagu kabangsanSarnia Cherie (Guernsey)
Basa resmi Inggris
Pamaréntahan Dependensi Guernsey
 -  Chief of state Elizabeth II, Duke of Normandy
 -  Lieutenant Governor Sir Fabian Malbon
 -  Tenants Adrian lan Pennie Wood Heyworth
Jembar
 -  Total 2 km2 
0,77 sq mi 
 -  Banyu (%) negligible
Pedunung
 -  2002 census 60
 -  Kapadhetan 30/km2
77,7/sq mi
IPM (n/a) n/a (n/a / n/a)
Valuta Pound sterling1 (GBP)
Zona wektu GMT (UTC+0)
 -  Summer (DST) WEST (UTC+1)
Internet TLD .gg (Guernsey)
1. The States of Guernsey, of which Herm is a dependency, issue their own sterling coins and banknotes (see Guernsey pound).
Lokasi Herm
Pemandhangan pulo ing sisih lor.

Herm kuwi pulo paling cilik ing Kapuloan Channel kang kabuka kanggo publik. Montor dilarang dipigunakaké ing pulo iki, kayadéné ing pulo tanggané, Sark. Nanging, ora kaya ing Sark, pit uga dilarang ing kéné. Ananging, Herm ngidinaké quad bike sajinis pit montor roda papat lan traktor kanggoné para pedunung. Pantèné kang kebak wedhi putih ndadèkaké Herm minangka surga kanggoné kang seneng mlaku-mlaku. Taun 2002, Herm menangaké kompetisi Britain in Bloom jroning kategori resort panté cilik, senajan ora klebu bagéyan saka UK (Herm bagéyan saka Bailliwick Guernsey).

Quad Bike kang biasa dianggo para among tani

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 
Kapuloan Kanal
Bailiwick Jersey: Flag of Jersey.svg Jersey | Les Minquiers | Les Ecrehous | Pirres de Lerq | Les Dirouilles
Bailiwick Guernsey:

Alderney | Flag of Guernsey.svg Guernsey | Flag of Sark.svg Sark | Brecqhou | Burhou | Casquets | Herm | Jethou | Lihou | Ortac | Crevichon | Les Houmets

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Herm&oldid=812830"