Hel, Polandia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hel, Polandia
POL Hel COA.svg
Lambang Hel, Polandia
POL Hel map.svg
Lokasi Hel, Polandia
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania
Jembar: 21,27 km²
Pedunung: 4.136 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GPU
Alamat
balé kutha:
ul. Wiejska 50

84-150 Hel, Polandia

Situs wèb resmi: www.hel.eu
Politik
Walikutha: Mirosław Wądołowski

Hel (Jerman Hela) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 4.136 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hel,_Polandia&oldid=817965"