Harry Osborn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Karakter fiksi Harry Osborn

Harry Osborn yaiku karakter fiksi, karakter pdndhukung Spider-man ing Marvel Comics Universe. [1]Saliyane dadi kanca apike Peter Parker, Harry Green Goblin kapindho lan dadi anake Norman Osborn. Harry Osborn pisanan katon ing The Amazing Spider-Man # 32 (Desember 1965), lan diripta dening Stan Lee lan Steve Ditko.[2]

Nalika uripe, Osborn ora duwe kemampuan super. Nanging, nalika dheweke njupuk kendhali saka Green Goblin kang kapindho, dheweke kena formula Goblin, kang ndadekake Harry dadi luwih kuwat, licik, lan tangkas.

Harry yaiku anak industrialis Norman Osborn lan garwane Emily. Sayange, nalika babarane Harry Emily lara, lan kapundhut amarga pirang-pirang taun penyakiten. Lara ati, Norman dadi bapak kang menengan lan ora seneng, dheweke seneng ngece Harry yen nolak, utawa idhepe metu nalika dheweke nesu. Pungkasane, saumur uripe Harry ngupaya mai-matian supaya bisa entuk pangestune bapake.[3]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)Amazing Spider-Man Presents: American Son #1
  2. ^ (en)Amazing Spider-Man Presents: American Son #2
  3. ^ (en)Amazing Spider-Man Presents: American Son #3

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Harry_Osborn&oldid=831459"