Harpa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Broom icon.svg

Artikel iki prelu dirapèkaké supaya miturut marang standhar Wikipédia
Ngrapèkaké artikel bisa arupa mérang artikel ing paragraf utawa wikifikasi artikel.
Sawisé dirapèkaké, tulung busaken pesen iki.

Harpa

Harpa (Inggris:Harp) yaiku piranti musik petik. Piranti musik iki asring dipadhakaké karo swara malaikat. Wujude dhuwur, padatan wernané emas, lan nganggo senar. Padatan wujud dhasaré harpa iku [segitiga]]. Piranti musik iki asring diungelake ing orkestra simfoni, diiringi swara vokal, swara flute, utawa jazz bass lan drum.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Harpa&oldid=830472"