Harenkarspel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Harenkarspel
Harenkarspel wapen.png
Lambang Harenkarspel
LocatieHarenkarspel.png
Lokasi Harenkarspel
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Harenkarspel.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Harenkarspel iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Harenkarspel&oldid=813833"