Hanger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Hanger yaiku piranti sing dienggo nyantholake klambi, kathok, lan sapanunggalanipun. Hanger kuwi saka maneka warna, ana sing saka bahan plastik, wesi lan sapanunggalanipun.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hanger&oldid=727280"