Hamzah Haz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hamzah Haz


Hamzah Haz ingkang miyos ing Ketapang, Kalimantan Kilèn tanggal 15 Februari 1940 punika Wakil Présidhèn Républik Indonésia ingkang nomer sanga ingkang njawat wiwit taun 2001 sesarengan kaliyan minggahipun Megawati Soekarnoputri dhumateng kursi Présidhèn Républik Indonésia. Ing partai, Hamzah Haz sapunika njawat minangka Ketua Umum Partai Persatuan Pembangunan (PPP).

Ing Pemilu 2004, Hamzah Haz punika salah satunggiling calon présidhèn. Piyambakipun pasangan kaliyan Agum Gumelar.

Ugi pirsani[sunting | sunting sumber]




Didhisiki déning:
Megawati Sukarnoputri
Wakil Présidhèn Républik Indonésia
2001 - 2004
Diganti déning:
Jusuf Kalla


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hamzah_Haz&oldid=804592"