Halldóra Eldjárn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Halldóra Eldjárn (lair 24 November 1923 – tilar donya 21 Desember 2008 kanthi umur85 taun) iku garwa saka Presidhèn Islandia Kristján Eldjárn lan Ibu Negara Islandia saka taun 1968 nganti taun 1980.


Sing mengku  sadurungé:
Dóra Þórhallsdóttir
Ibu Negara Islandia
1968–1980
Diganti déning:
Guðrún Katrín Þorbergsdóttir


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Halldóra_Eldjárn&oldid=864895"