HP

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

HP tegesé bisa:

  • Tilpun_sélulèr utawi hand phone ingkang tegesipun telepon ingkang digegem utawi tilpun sélulèr, diginakaken kangge komunikasi antar tiyang satunggal dhumateng tiyang satunggal malih awujud sms (ngirimaken pesen) utawi saged ugi tilpun (ngomong lan saged ugi gambar utawi [[vidio\\ tiyang kasebut).
  • Hewlett-Packard, sawijining firma têknologi informasi saka Amérika Sarékat.


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=HP&oldid=879329"