Gusi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gusi
ToothSection.jpg
Bagéyan potongan saka untu karo gusi sing katon
Gray's subject #242 1112
MeSH Gingiva

Gusi utawa gingiva yaiku salah sawijiné pérangan sing ana ing cangkem. Gusi dadi pérangan sing wigati banget kanggo untu amarga yèn gusiné kena gangguan bakal anggawé rusaké untu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gusi&oldid=834416"