Gunung Pulosari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gunung Pulosari

Gunung Pulosari inggih punika salah satunggaling gunung geni ingkang dumunung ing Kabupaten Pandeglang, Banten, Indonésia. Gunung Pulosari boten nate njeblug ananging tetep wonte aktivitas fumarol ing lebet kaldéra.

Delengen Uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Pulosari&oldid=835408"