Gunung Galunggung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gunung Galunggung yaiku gunung berapi kang dhuwuré 2.167 meter, mapan ing 17 km saka pusat kutha Tasikmalaya. Wonten objek wisata lan wanawisata kang jembare 120 hektar kanggo narik wisatawan kang dikelola dening Perum Perhutani. Objek liyane jembare 3 hektar arupa papan kanggo adus banyu panas (Cipanas) lengkap karo fasilitas kolam renang, kamar adus lan bak kungkum banyu panas. Gunung Galunggung duwe alas Montane 1.200-1.500 meter lan alas Ericaceous 1.500 meter

Deleng ugi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


]]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Galunggung&oldid=834374"