Gulli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gulli
Gullilogo.jpg
Jeneng sadurungé Gulliver (2004)
Negara Cithakan:Bendera france
Diluncuraké 18 November 2005
Jatah pirsawan 3.3% (TNT) (Juni 2007, [1])
Situs web http://[2]
Kasumadyan
Siaran terestrial
TNT Saluran 18
Siaran satelit
Canalsat Saluran 128
TPS Saluran 67
Siaran kabel
Noos Saluran 27
MC Cable Saluran 90
Cablecom Saluran 116
Siaran IPTV liwat ADSL
Freebox TV Saluran 18
Neuf Saluran 18
Alice Saluran 18
Club internet Saluran 18
DartyBox Saluran 18
Orange tv Saluran 18

Gulli minangka sawijining jaringan televisi Perancis énggal ingkang katujokaken dhateng program laré-laré. Samekta lumantar televisi terrestrial digital "TNT" kanthi kerjasama kaliyan Lagardère Active lan Canal J, lan France Télévisions kanthi program laré-laré saking France 3. Saluran punika ngudhara wiwit jam 6:30 dugi 23:00 saben dinten. Gulli ugi dipunkenal minangka Cyperbot.[3]

Laré-laré saged nyengsemaken piyambakipun lan sinau lumantar program bab lingkunganipun. Saluran mapanaken dhirinipun ing posisi kanggé ngubungaken tiyang sepuh lan laré-laré sesarengan.

Gulli medal wiwit 18 November 2005 dados 18 pm ing TNT. Minangka salah satumnggaling kasil saking ranté kamitran antawising 2 anak televisi profesional, Lagardere Active lan televisi Perancis. Ingkang kapisanan dipuntedahaken wonten ing perkawis punika sadanguning 20 taun kaliyan parusahan Canal J lan kathah variasi, lan ingkang kalih sampun dipuninvèstasi wonten ing program kanggé laré-laré (6-12 taun) lumantar program pemuda unit France 3.

Nama asli saking ranté punika, Gulliver, punika dipunsamektakaken ing sangandhaping nama ing sidang saking CSA kanggé saluran énggal DTT, saluran lajeng gantosa nama dados gulli. Amargi punika kita saged nganggep bilih gulli punika minangka singedan saking Gulliver. 8 April 2010, gulli damel anténa tampilan énggal ingkang dipunrantam déning lembaga Gideon. Wonten ing wekdal ingkang sami, modèrnisasi ranté logonipun, dados langkung peteng, maringi volume lan gantos saking Format 16/9 ananging dinamis (4:3 gantos 16:9).

Acara[sunting | sunting sumber]

  • A.D.O.S.
  • Gulli Mag
  • Trop fort l'animal
  • Sudoku

Serial[sunting | sunting sumber]

Kartun[sunting | sunting sumber]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Stasiun televisi Perancis Cithakan:France Télévisions

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gulli&oldid=886826"