Gudang garam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
PT Gudang Garam Tbk.
Jinis Publik (Cithakan:Bej)
Diadegaké 1958
Kantor pusat Flag of Indonésia Kediri, Jawa Timur, Indonesia
Tokoh wigati Surya Wonowidjojo (Pendiri)
Susilo Wonowidjojo, Presiden Direktur
Prodhuk Rokok kretek
Pametu Rp 22,006.97 Miliar (Q3 2007)
Bathi resik Rp 3,002.5 Miliar (Q3 2007)
Karyawan 28.300 (2009)
Indhuk Imperial Tobacco
Situs wèb www.gudanggaramtbk.com

Gudang Garam sakmenika kalebet produsen rokok ingkang sampun misuwur ing Indonesia. Kaadegaken wiwit tanggal 26 Juni 1958 dening Surya Wonowidjojo. Gudang Garam sakmenika kalebet pabrik rokok kretek ingkang paling sepuh lan paling ageng ing tlatah nuswantara. Gudang Garam sakmenika kagungan kebon mbako 514 are ing Kediri, Jawi Wètan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gudang_garam&oldid=884452"