Grojogan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Grojogan iku formasi géologi saka arus banyu sing mili liwat sawijining wewaton sing ngalami érosi lan tiba mudhun saka ndhuwur. Grojogan bisa arupa gawéan sing biyasa dipigunaaké ing taman. Sapérangan grojogan kawangun ing lingkungan pegunungan ing ngendi érosi kerep dumadi.

Sapérangan grojogan gedhé[sunting | sunting sumber]

Grojogan Hopetoun Falls ing Taman nasional Otway, Victoria, Australia

Galeri gambar[sunting | sunting sumber]

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grojogan&oldid=814993"