Grand Bazaar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Delengen uga: Grand Bazaar, Tehran
Gerbang Beyazit
Gerbang utama (Kalpakçılar Başı Caddesi) ing Grand Bazaar
Zincirli Hanı

Grand Bazaar (utawa Covered Bazaar, basa Turki: Kapalıçarşı ("Covered Bazaar") ) ing Istanbul kuwi sawijining pasar katutup kang paling gedhé ing donya kanthi luwih saka 58 dalan lan 4,000 toko, lan dikunjungi déning 250,000 nganti 400,000 tamu saben dinané. Pasar iki misuwur bab mas-masan, grabah, bumbu, lan toko karpet. Toko-toko ing Grand Bazaar diklompokaké miturut jenis barang dagangan, kanthi aréa khusus kanggo jakèt kulit, mas-masan lsp.

Gerbang[sunting | sunting sumber]

Grand Bazaar duwé papat gerbang utama dumunung ing loro dalan utama.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Grand Bazaar ing Wikimedia Commons.

Koordinat: 41°0′38.09, N°28′58

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grand_Bazaar&oldid=814349"