Gran Turismo 2

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gran Turismo 2

Gran Turismo 2 iku panerusé dening dolanan balapan ing konsol Play Station Gran Turismo. Cithakan asli saka dolanan iki wonten kalih (2) CD, dening tasih nambah pabrikan mobil lan pilihan balapané. Kaping pisan disadé ing nagari Jepang, laris kanthi nageri Amerika Serikat. Banjur vèrsi kapindho badhe didamel, Polyphony nambah kontrak kaliyan Sony Computer Entertaintment supaya diparingi hak lisènsi uga bayaran (royalti) ingkang patèn.

Balapan Gran Turismo 2

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gran_Turismo_2&oldid=837733"