Grabów nad Prosną

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Grabów nad Prosną
POL Grabów nad Prosną COA.svg
Lambang Grabów nad Prosną
120px
Lokasi Grabów nad Prosną
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Grabów nad Prosną
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Grabów nad Prosną iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.