Govinda (aktor)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Govinda

Govinda nalika peluncuran biografi 'Romancing With Life'.
Lair Govind Arun Ahuja
21 Desember 1963 (umur 51)
Virar, Thane, Mumbai
Papan dunung Mumbai
Pangganti Sanjay Nirupam
Partai pulitik Indian National Congress
Agama Hindhu
Garwa Sunita Ahuja (1987–present)
Putra/putri Ashu Devi

Govinda (गोविंदा; jeneng lair Govind Arun Ahuja, lair ing tanggal 21 Desember taun 1963).

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Govinda_(aktor)&oldid=831648"