Gombong, Gombong, Kebumèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Gombong

Peta lokasi Désa Gombong
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kebumèn
Kecamatan Gombong
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Gombong iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Gpmbong, Kabupatèn Kebumèn, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]