Globe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Globe
Wangun globe relief

Globe iku bal donya utawa pepethan jagat awujud bunderan kanthi ukuran cilik lan ndhuweni wangun telu awujud telu dimensi kanthi kamiringan 66 1/2 drajat déning garis ekliptika (bidang edar donya) uga kamiringan 23 1/2 saka srengéngé.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Globe&oldid=832713"