Global TV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Global TV
PT Global Informasi Bermutu
GlobalTV (Indonesia).svg
Slogan "Global TV - Seru!" (2005-2008); "Untuk Keluarga Indonesia" (2008-2012); "100% Seru" (2012-kini)
Diluncuraké 1 Januari 2005
Sing duwé PT Media Nusantara Citra Tbk
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Saluran afiliasi Metro TV (2000-2003), RCTI, TPI
Situs web http://www.globaltv.co.id
Kasumadyan nasional
Siaran terestrial
Bandar Lampung 38 UHF
Bandung 46 UHF
Banjarmasin 28 UHF
Batam 23 UHF
Denpasar 47 UHF
Jakarta 51 UHF
Jambi 31 UHF
Jayapura 36 UHF
Kediri 25 UHF
Makassar 43 UHF
Malang 30 UHF
Manado 28 UHF
Medan 31 UHF
Padang 37 UHF
Palembang 36 UHF
Pekanbaru 36 UHF
Pontianak 33 UHF
Samarinda 41 UHF
Semarang 37 UHF
Surabaya 50 UHF
Yogyakarta 36 UHF
Siaran satelit
Indovision 86
Siaran kabel
First Media 11

Global TV iku salah siji stasiun televisi swasta nasional ing Indonesia. Global TV wiwitané mung arupa stasiun televisi swasta lokal ing Jakarta lan sabanjuré njembaraké giyaran menyang 5 kutha gedhé saliyané Jakarta. Global TV nduwèni hak siar liga balap paling gèngsi ing donya, Formula 1, lan kajuwaraan donya balap antar negara, A1. Kaloro ajang iki digiyaraké Global TV dhéwé. Global TV uga nduwèni hak siar ajang bal-balan paling gedhé sadonya taun 2008, Euro 2008, bebarengan RCTI lan TPI. Direktur Utama Global TV wektu iki yakuwi Daniel Tatang Hartono.

Penyiar warta[sunting | sunting sumber]

Acara utama[sunting | sunting sumber]

Acara gawéyan dhéwé lan MTV[sunting | sunting sumber]

  • Selebrita
  • Berita Global
  • Global Siang
  • APAAN NIH?
  • Global Malam
  • Program-program impor MTV Asia Tenggara:
    • MTV Ampuh
    • Pimp My Ride
    • MTV Nongkrong Bareng
    • MTV Global Room
    • MTV Salam Dangdut
    • MTV What's Up
    • MTV Nongkrong Bareng
    • MTV Rumah Gue
    • MTV Lokal Abies
    • MTV Musik Banget
    • MTV Tamu Istimewa
    • MTV Top 1 Pimp My Car
  • Obsesi
  • DRTV
  • Big Movies
  • Gadis Sampul
  • Sine TV
  • Abdel dan Temon Bukan Superstar
  • F1
  • Dreamgirls

Anime[sunting | sunting sumber]

Program Anak (Kartun Nickelodeon)[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Global_TV&oldid=841388"