Giri

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Giri iku sawijining tembung ing basa Jawa sing disilih saka basa Sangskreta lan tegesé yaiku 'gunung'

Tokoh misuwur[sunting | sunting sumber]

Jeneng papan panggonan[sunting | sunting sumber]


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Giri&oldid=822245"