Giorgio Chiellini

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Giorgio Chiellini (lair ing Pisa, 14 Agustus 1984; umur 30 taun) yaiku pemain bal-balan Italia kang main kanggo klub Serie A Juventus. Dhewekè main minangka bek tengah, ing wiwitaning karier minangka pemain bal-balan, dhewekè minangka bek kiri.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Giorgio_Chiellini&oldid=834009"