Gili Air

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gili Air kaliyan Gunung Rinjani

Gili Air inggih punika Gili ingkang paling alit kaping kalih wonten ing pulo Lombok. Populasinipun kinten-kinten 1.000, sarta pusatipun wonten ing Propinsi Nusa Tenggara Barat. Pariwisata ing Gili Air punika wonten snorkeling, scuba diving wonten ing tengah-tengah seganten, sarta saged ningali kura-kura saha terumbu karang. Lombok, mliginipun Gili Air kathah dipunkunjungi dening wisatawan utawi sarimbatan ingkang nembe rabi.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gili_Air&oldid=834558"