Geronimo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Geronimo

Geronimo (uga Goyaałé 'Wong sing angop' utawa Goyathlay), (16 Juni 182917 Februari 1909) iku pemimpin bangsa Amerika Asli saka suku Apache sing berperang nglawan panguwasan lemah duwèké suku Apache déning para pemukim katurunan Eropah.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Geronimo&oldid=821249"