George Lopez

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lopez, 2009

George Lopez (lair ing Amerika Serikat, 23 April 1961; umur 52 taun)) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.[1] Lopez membintangi pirang-pirang komedi kang minangka ciptaane dhewe.[1] Komedi iki duweni crita kathi alur budaya Meksiko.[1]

Panguripan[sunting | sunting sumber]

Lopez duweni gethih Meksiko-Amerika , lair taun 1961 ing Mission Hills, California.[2] Kawit lair, dheweke wis ditinggal bapake nanging dheweke diopeni dening simbah putrine saka pihak ibune, Benita Gutierrez, sawijning karyawan pabrik.[2] Ing taun 1993, Lopez kawin karo Ann Serrano lan duweni anak siji.[2] Lopez uga minangka sawijining pemain golf kang tampil ing Bob Hope Chrysler Classic and 2004 AT & T Pebble Beach Pro-Am taun 2004.[2] Lopez entuk penghargaan minangka top ranking ing turnamen golf mau.[2] Kawit taun 2006, Lopez dadi anggota Lakeside Country Club ing Burbank.[2] Lopez uga aktif ing kegiatan sosial.[2] Dheweke ngedegake Manny Mota, sawijining yayasan masarakat ing Los Angeles.[2] Lopez nampa penghargaan People for the American Way dening pemimpin Los Angeles, amarga aktif nulung korban gempa bumi ing El Salvador lan Guatemala.[2]

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
  1. ^ a b c (en) George Lopez, georgelopez. Diundhuh tanggal 13 Juni 2010.
  2. ^ a b c d e f g h i (en) George Lopez Biographi, imdb. Diundhuh tanggal 13 Juni 2010.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Lopez&oldid=832500"