Gendéra Mèksiko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Mèksiko
Flag of Mexico.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Meksiko
Proporsi 4:7
Dianggo wiwit 16 September 1968
Desain Triwerna kanthi lambang negara Meksiko ing tengah
Dianggo Gendéra lan lambang nasional 111111
Penggango Nasional

Gendéra Mèksiko Sarékat utawa Mèksiko diadopsi ing tanggal 16 September 1968, nanging desain cumepak wiwit taun 1821. Gendéra Meksiko arupa Gendéra triwerna vertikal ijo, putih, lan abang kanthi lambang negara Mèksiko saktengahé gendéra. Gendéra Mèksiiko mèmper karo Gendéra Italia, uga gendéra iki ana sakdurungé gendéra Italia ,lan uga mèmper Gendéra Hongaria ing posisi horisontal.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gendéra Mèksiko ing Wikimedia Commons.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Mèksiko&oldid=831442"