Gendéra Flevoland

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bendera Flevoland

Gendéra Flevoland yaiku salah sijiné gendéra kang ana ing donya saha diadopsi wiwit tanggal tanggal 19 Februari 1989. [1] .Gendéra Fleoland kapengkar dèning telu werna yaiku biru, emas lan ijo. Gendéra Flevoland didadekake prlambang ing provinsi anyar kang direklamasi saka IJsselmeer. Garis kuning kang ana ing tengah tengah gendéra, kang ngelombang lan lurus, nandakake parubahan saka segara banjur ing daratan. Werna kang ngelambangake rapa,kang ditandur kanggo syetabilake lemah yaiku werna biru  :(banyu) lan ijo kanggo daratan. .[2]


Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Flevoland&oldid=831239"