Gendéra Fiji

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Fiji
Flag of Fiji.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Fiji
Proporsi 1:2
Dianggo wiwit 10 Oktober 1970
Desain Panji werna biru kanthi Fiji perisai pusaka mumbul.
Dianggo 111000

Gendéra Fiji diadopsi wiwit tanggal 10 Oktober 1970 ing mangsa kahanan Fiji ngerayakake kamardhikané merdekaannya. Lambang negara Fiji uga arubah werna , Nanging gendéra Fiji tetep pada. Gendéra kanthi latar mburi yaiku kanthi jeneng biru Samudra Pasifik. Gendéra Union Jack ing siseh kiwa ndhuwur ngelambangke kerja bareng kanthi werna ngubungake negara siji lan Britania Raya.


Sajarah[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gendéra Fiji ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Fiji&oldid=831513"