Gendéra Drenthe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Drenthe

Gendéra Drenthe disarujuki wiwit tangal tanggal 19 Februari 1947.

Werna gendéra (abang lan putih) yaiku werna tradisional Saxon uga Uskup Agung Utrecht ing ngendhi Drenthe kapimpin ing mangsa kapungkur.

Kaenam bintang didadekake lambang enam talatah kuno utawa bisa kasebut (dingspil) lan kastil tumuju ing kuta Coevorden saha provinsi iki kapimpin kanggo mangsa kang suwe.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Drenthe&oldid=831233"